Desinfiseringsmiddel, Control, 5 L

Control desinfisering som fortsetter å fungere og er en vedvarende løsning.

Varenummer: CONTROL Kategorier: , , Stikkord: ,

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Desinfiseringsmiddel, Control, 5 L

Control desinfisering som fortsetter å fungere og er en vedvarende løsning.

Varenummer: CONTROL Kategorier: , , Stikkord: ,

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Produktinfo

CONTROL inneholder høye nivåer av antimikrobiell aktivitet (den fortsetter å fungere og er en vedvarende løsning) og er duftfri, klorfri, alkoholfri og viser følgende nøkkelegenskaper når den er i bruk:
-Ikke-etsende.
-Ikke-irriterende.
-Ikke-giftig.
-Fødevaresikker.
-Sikker i bruk.
-Har en langvarig antimikrobiell effekt og materialkompatibilitet.

Hva er CONTROL?
CONTROL er en desinfiserende teknologiplattform på høyt nivå som tilbyr sikker, effektiv brukervennlig rengjøring og desinfisering i ett trinn til en lang rekke bransjer, fra helsevesen til utdanningsinstitusjoner til matforedling og veterinærvitenskap.
CONTROL er basert på kvaternære ammoniumforbindelser didecyldimetylammoniumklorid (DDAC) og benzalkoniumklorid (BAC) med en adjuvanseffekt for å forbedre den anti-mikrobielle effekten.
Den avanserte teknologien til CONTROL har resultert i produksjon av en sjette generasjons kvartær ammoniumforbindelse (QAC). Hva har den blitt designet for?
CONTROL er utviklet for desinfisering på av harde og myke overflater, miljøer, utstyr og luft. Det skal brukes i områder der det er behov for å redusere bioburden for å oppnå, for å muliggjøre avbrudd i viktige overføringsveier (overflater og luft) og redusere risikoen for kryssinfeksjon og forurensning.
CONTROL er også spesielt utviklet for å bli sprayet gjennom elektrostatiske sprøyter, for å bli brukt på desinfeksjonsstadiet i rengjøringsprosessen eller i tillegg til rengjøringsdelen av en protokoll.

Hvordan påvirker CONTROL mikrober?
CONTROL er et kraftig lytisk middel som er basert på de kvartære ammoniumforbindelsene benzalkoniumklorid og didecyldimetylammoniumklorid. Disse har flere påvirkninger og virkningspunkter i mikroben som inkluderer:
• Inaktivering av energiproduserende enzymer
• Denaturering av essensielle mikrobielle proteiner
• Fysisk forstyrrelse av membranlipider
• Bakteriecellevegger
Proteiner og lipider er viktige komponenter i bakterier, virus, sopp og bakteriesporer. Betydelig skade på disse viktige mikrobielle komponentene er ofte dødelig for organismen. CONTROL forårsaker raske og betydelige endringer på flere steder i mikroben. Størrelsen på disse påvirkningene er så stor at den typisk er dødelig for mikroben innen få minutter etter kontakt.

Hvor effektiv er CONTROL?
CONTROL, er et bredt spektrum desinfiseringsmiddel som er effektivt mot alle mikrobielle klasser til og med bakteriesporer.

5 l.

Tekniske spesifikasjoner
Faresymboler
Miljømerking
Dokumenter
Brosjyrer
Produktvideo
Leverandør