Adlatus Gulvrengjøringsrobot Cr 700

Varenummer: 10000004 Kategorier: ,

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Adlatus Gulvrengjøringsrobot Cr 700

Produktinfo

ADLATUS HELAUTOMATISKE RENGJØRINGSROBOT – DESIGNET FOR Å TJENE
INNOVASJON, KOMPETANSE OG KVALITET

… dette er våre styrker i utviklingen og implementeringen av autonome serviceroboter.

For å sikre enkel håndtering av rengjøringsroboten, gir vi kundene våre et kompetent team fra prosjektplanlegging til igangkjøring av systemet.
Våre ansatte, med over 20 års erfaring innen robotteknologi, kjenner kundenes krav til autonome systemer og utvikler og implementerer innovative løsninger med suksess for våre kunder ved hjelp av de nyeste teknologiene.
Den endelige samlingen av tjenesterobotene våre finner sted i Ulm / Baden-Württemberg. Det legges stor vekt på bruk av komponenter av høy kvalitet og bruk av kvalifiserte spesialister. www.adlatus.eu

Automatisk eller manuelt

– ADLATUS CR700 kan utføre ut rengjøringsarbeider helt uavhengig eller manuelt.
Hvis for eksempel et sted må rengjøres spontant, kan det betjenes veldig enkelt i manuell modus, “dual use”.
– Det avanserte navigasjonskonseptet til ADLATUS CR700 muliggjør pålitelig navigering selv i komplekse omgivelser. De kraftige sensorene og den intelligente behandlingen av sensordataene tillater også pålitelig gjenkjenning av gjenstander som er veldig vanskelige å gjenkjenne, for eksempel mennesker, paller eller hengende klær, forskjellige tilnærminger til navigering kan velges avhengig av miljø / bygningsstruktur. For eksempel brukes en spesiell lokaliseringsmetode i gjenstander med mange faste hindringer, som vegger og hyller, uten bruk av kunstige landemerker. En annen lokaliseringsmetodikk brukes i miljøer med svært forskjellige hindringer og med få statiske strukturer. For dette formålet er kunstige landemerker festet til eiendommen.

Fra maskinen eller via app

– Takket være det enkle og brukervennlige brukergrensesnittet kan rengjøringsroboten ADLATUS CR 700 lett startes av personalet. Enten direkte på robotens berøringsskjerm eller med en mobilenhet som et nettbrett eller en smarttelefon.

Servicestasjon

– Hvis batteriet til ADLATUS CR 700 er lavt, hvis skittenvannstanken er full eller hvis den trenger rent vann, kjører Adlatus seg selv til sin dokkingstasjon og får alt den trenger. Dette muliggjør full autonom drift over lengre tid.

Kommuniserer med bygget

– ADLATUS CR 700 har et bredt spekter av alternativer for å kommunisere med operatøren. Den kan integreres i bygningsinfrastrukturen og for eksempel sende fullstendig dokumentasjonen for utført rengjøring via e-post.
– Våre serviceroboter er preget av sin robuste konstruksjon, som er designet for permanent belastning. Det brukes komponenter og deler av høy kvalitet, for eksempel elementer i rustfritt stål eller vedlikeholdsfrie børsteløse motorer.

ADLATUS – FORDELER FOR KUNDENE
Kostnadsbesparelser, redusert arbeidsmengde, økt kvalitet eller bærekraft er eksempler på faktorer som motiverer kundene til å bruke produktene våre.

– Kostnadseffektiviteten med rengjøring kan økes betydelig ved å være uavhengig av natt- og ferietillegg og mangel på fagarbeidere.
– Tenk langsiktig – handle ansvarlig i partnerskap.

Autonome serviceroboter er helsefremmende, avlaster ansatte for fysisk anstrengende arbeid og øker sikkerheten i arbeidsmiljøet. Ressurser brukes på en ansvarlig måte – for eksempel kan vannforbruket til rengjøringsroboten tilpasses individuelt til eiendommen.

– Fullautomatisk logging etter hvert bruk av gulvvaskeroboten forenkler dokumentasjon og bevis på tjenester for faktureringsformål, ytelsesregistreringer eller revisjoner. For eksempel oppretter rengjøringsroboten CR700 en detaljert logg over områdene og intensiteten av rengjøringen.

– Robotene risikerer ikke å kollidere med mennesker. CR700 venter eller unngår kolleger / mennesker i nærheten i god tid. En kollisjon er også ekskludert i manuell betjening.

– CR700s brukerprogram er enkelt og intuitivt. Du kan lagre programmer for rengjøringspersonalet som det bare er å startet, noe som er mulig for alle etter en kort orientering. Det kan også startes med smarttelefoner og nettbrett.

– I automatiserte produksjonssystemer kan robotene integreres i prosesser og prosedyrer og kommunisere med andre automatiserte systemer, som døråpnere og heiser.

– I tillegg til fordelene nevnt ovenfor, kan våre autonome serviceroboter også påvirke bygningen din, og til og med din bedriftsidentitet på en positiv måte ved å øke ditt image som en innovativ innovasjonsleder i din bransje.

Teknisk data

DIMENSJONER:
VEKT maks. 300 kg
BREDDE 805 mm
LENGDE 1000 mm
HØYDE 980 mm

RENGJØRINGSENHET:
RENGJØRINGSBREDDE 700 mm
SENSOR BREDDE 710 mm
TRYKK <= 60 kg, kontinuerlig justerbar
BRUSHSPEED <= 200 omdr / min, kontinuerlig justerbar
BRUSH ART Standard adapter for alle børster og elektroder
BRUSH DIAMETER 2 x 355 mm
FRESH WATER TANK VOLUME 60 l med helautomatisk dosering under rengjøring og påfylling på bensinstasjonen
VOLUME RECOVERY TANK 55 l med helautomatisk tømming på bensinstasjonen
TANKSTØRRELSE KJEMI 2 l med helautomatisk dosering under rengjøring

RENGJØRINGSTID 3 til 5 timer / batterilading, avhengig av batterialternativ og rengjøringsintensitet
LADETID 3 til 8 timer, avhengig av batteri- og laderalternativet
RENGJØRING HASTIGHET fra 0,3 til maks 0,8 m / s, kontinuerlig justerbar
RENGJØRING AREAL 750 til 1500 m 2 / t avhengig av innstilling og rengjøringsintensitet

Med en gjennomsnittlig drift på ca 4 timer, kan CR700 rengjøre ca. 4000–5 000 m 2 per batterilading.
8 000–10 000 m 2 er mulig per dag inkludert batterilading .

Områder Adlatus kan rengjøre

Supermarked

ADLATUS CR700 rengjøringsrobot beholder sin orientering, selv i forvirrende omgivelser og vet nøyaktig hvor det er i rommet. Dette gjør at CR700 kan brukes selv i store supermarkeder med komplekse hyllekonstruksjoner. De kraftige sensorene og den intelligente behandlingen av sensordataene tillater også pålitelig gjenkjenning av gjenstander som ellers er veldig vanskelige å gjenkjenne, for eksempel handlevogner eller produkter som stikker ut fra sokkelen.

Flyplass

ADLATUS CR700 kan brukes ekstremt effektivt og økonomisk i store og forgrenede terminaler og ventesaler . Det er også mulig å bruke flere roboter parallelt for å behandle forskjellige områder. I tillegg kan bruken av rengjøringsroboten eller robotene også koordineres med tanke på tid og rom som en funksjon av de forventede passasjerstrømmene.

Klinikker

De lange, svingete korridorene på sykehus er forutbestemt for bruk av ADLATUS CR700 . Ved å definere forskjellige rengjøringssoner, kan forskjellige rengjøringsmoduser brukes avhengig av krav eller ønske.
I tillegg er andre tiltak tildelt roboten for å øke rensligheten, og spesielt sterilitet, også mulig. Målet her er å redusere risikoen for smittespredning, spesielt i dette kritiske bruksområdet, ved bruk av robotteknologi.

Lager, Logistikk

Å rengjøre de faste rutene i store industrianlegg, produksjonslinjer og fremfor alt i logistikkhaller er ikke noe problem for ADLATUS CR700 . På grunn av den enkle definisjonen av begrensede soner, og dermed minimeres den potensielle faren. En synkronisert applikasjonsplanlegging av roboten som er skreddersydd til kravene til driften i industri- og logistikksystemene er også mulig. Dette kan være døråpnere, heiser eller andre eksisterende automatiske løsninger i ditt bygg.

Videoer

Adlatus i aksjon på flyplass og logistikk avdeling

 

I parkeringshus og utstillingshaller

Adlatus team 2020

Tekniske spesifikasjoner
Faresymboler
Miljømerking
Dokumenter
Brosjyrer
Produktvideo
Leverandør