Dampvasker mini Pawnee

Varenummer: 25401.MP Kategorier: , ,

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Dampvasker mini Pawnee

Produktinfo

Modell mini Pawnee, damprengjøringsmaskin

mini Pawnee profesjonell damprengjøring

De er født for profesjonell bruk og kombinerer dampkraften med sugekraften. Et uunnværlig verktøy som passer for alle selskaper, små, mellomstore eller store. Økologisk og pålitelig, de overholder HACCP-forskriftene og reduserer bruken av kjemikalier med opptil 80%.

Mini Pawnee er den mest kompakte modellen i vår profesjonelle dampgeneratorlinje, samt den enkleste å manøvrere. Den tar like lite plass som en tradisjonell støvsuger, men kan likevel skryte av profesjonell ytelse.

Effektiv for damprengjøring av små rom, den er i stand til å vaske, tørke og rengjøre overflater og brukes i kunsthåndverkers salonger, pizzeriaer, små kjøkken og bed and breakfasts.

En profesjonell dampgenerator med integrert flytende støvsuger som er i stand til å løse opp fett og smuss og fjerne alt samtidig, slik at overflatene blir rene, desinfiserte og helt tørre. Den er utmerket som vaskemaskin for gulv og rask og enkel å rengjøre stål, der den eliminerer flekker og reduserer bruken av vaskemidler og desinfiseringsmidler.

Denne kompakte og robuste damprenseren er uunnværlig for rengjøring av hette- og ventilasjonskanaler, vasking og tørking av glass og fliser, og eliminering av bruk av stiger og kluter, og desinfiseres i samsvar med HACCP-forskrift takket være 150 ° C-damp.

Den brukes også av mange kunder for å damprengjøre hjemmene sine og er egnet for personer med allergi. Dampen på 150 ° C egnet for å fjerne støvmidd fra tepper og madrasser, samt alle typer allergener som kan være i rommet.

Novaltec profesjonelle damplinje er det mest økologiske og miljøvennlige systemet for daglig rengjøring.

Noen fordeler som Mini Pawnee damprengjøring tilbyr inkluderer:

  • eliminere mugg og bakterier;
  • rensing og rengjøring av madrasser, tepper og sofaer;
  • rengjøring av hjørner, gulvlister og å nå de vanskeligste områdene;
  • avfetter og desinfiserer benkeplater av glass, fliser og stål;
  • vasker og tørker alle typer gulv;
  • løser opp flekker og kalk
  • renser lim, silikon og fjerner tyggegummi.
Tekniske spesifikasjoner
Faresymboler
Miljømerking
Dokumenter
Brosjyrer
Produktvideo
Leverandør