Robotstøvsuger Co-botic 1700 basic

Ønsker du demo og pristilbud?

Varenummer: COB17N.FCT.0230A Kategorier: , ,

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Robotstøvsuger Co-botic 1700 basic

Ønsker du demo og pristilbud?

Varenummer: COB17N.FCT.0230A Kategorier: , ,

Ikke kunde hos oss allerede? Fyll ut skjemaet her.

Produktinfo

Robotstøvsuger Co-botic 1700, fra i-team global.

 

Co-botic 1700 APP

I-team leverer en fantastisk robotstøvsuger som støvsuger presist og effektivt. Med Appen, fra i-team professional, har du full oversikt. Enheten lager et kart over området. Sett opp ruter og oppdrag i kalenderen for en forutsigbar rengjør. I-vac co-botic 1700 vil selv avgjøre hva som er den mest effektive ruten å rengjøre rommet på. Dette kan du overstyre via appen, om du ønsker. Lag virtuelle vegger og “no-go” områder dersom det er steder du ikke ønsker at robotstøvsugeren skal gå. Del inn området i soner slik at du har større valgfrihet når du skal rengjøre. Dersom uhellet er ute kan du via din mobil tilkalle co-botic 1700, ved å trykke på området i kartet, for å fjerne det som ligger på gulvet.

– forutsigbarhet med bruk av teknologi

Via appen kan du også holde oversikt over status på slitedeler og hvor lang levetid de har igjen før de må byttes. Her har du full kontroll på når maskinen sist ble benyttet og hvor lenge den har vært i drift. For en forutsigbar hverdag velger du i-vac robotstøvsuger co-botic 1700

Sensorer

Robotstøvsugeren er effektiv og presis ved hjelp av sine mange sensorer. På toppen, som et fyrtårn med full oversikt, sitter en laser som måler avstand objekter i rommet. På sidene sitter TOF sensorer som i tillegg til å lese i X- og Y retninger, også leser Z-retning. Dette muliggjør en mer detaljert oversikt for enheten og gir et dybdekart. Foran på støvsugeren sitter infrarøde sensorer som registrere en vegg eller et stolben. Fronten er som en støtfanger og er en anti kollisjon sensor. Under sitter fallsensorer som hindrer at den setter utfor trapper. Sett alt dette sammen og du har en presis og effektiv robotstøvsuger

Lang batteritid på Robotstøvsuger co-botic 1700

Med hele 270 minutter driftstid vil Co-botic 1700 være til god og varig hjelp. Ladetiden er på 240 minutter. For å utvide driftstiden til robotstøvsugeren kan det bestilles ekstra batterier til enheten.

Utvid Co-botic funksjonene

Co-botic 1700 fra i-team global kan også leveres med dokkingstasjon som tømmer roboten for støv etter jobben er gjort. Dokkingstasjonen kan sammenlignes med en støvsuger, Co-botic 1700 rygger inn i dokkingstasjonen som støvsuger ut avfallet fra støvoppsamler i robotstøvsugeren. Dette samles i en støvsugerpose i dokkingen. Deretter snur Co-botic 1700 og kjører inn i dokkingen for å lade.

Tekniske spesifikasjoner
Faresymboler
Miljømerking
Dokumenter
Brosjyrer
Produktvideo
Leverandør