Tre nye modeller i-Mop gulvvaskemaskiner – nå enda bedre!

Ønsker du en enkel gulvaskemaskin som er enkel tar liten plass, enkelt kan bæres opp og ned trapper og som får plass i bilen? I-mop løser problemer med gulvrengjøringssystemer ved å kombinere fleksibiliteten til en gulvmopp med kraften og hastigheten til industrielle gulvvaskemaskiner.

i-mop gulvvaskemaskin

Velkommen til gulvvaskemaskinene I-Mop Basic, Pro, og Plus

I-mop er ikke bare laget for rengjøring, men også for rengjøreren. i-mop gulvvaskemaskin er designet slik at den tar svært liten gulvplass når den ikke er i bruk og den er enkel å ta med opp og ned trapper. Ta ut batteriene og løft vanntanken av maskinen for å legge den i bagasjerommet til en bil. Dette er gulvvaskemaskiner i full størrelse med fleksibiliteten til en flatmopp. I-team global har videreutviklet suksessen i-mop gulvvaskere, og her finner du en oversikt over funksjoner og forbedringer på de nye ulike variantene.

 

i-mop Basic

I-mop basic har fire nye funksjoner. Disse funksjonene finner du også igjen i i-mop Plus- og Pro-versjonene (se under)

Kontrollpanel

Kontrollpanelet til den nye basisversjonen av i-mop XL & XXL har lavere innlegg og en støtfanger som gjør det lettere å jobbe med og det forhindrer skader på sidene.

Flytende kulesystem

Vi har laget et nytt filtersystem for gjenvinningstanken. Det er en flytende ball satt inn i filtreringselementet som dukker opp når tanken er full. Dette lukker tanken og forhindrer at vann
renner tilbake. For å beskytte motorene slutter i-moppen å trekke ut eventuelle rester fra gulvet. Dette vil forhindre at vann kommer inn i sugemotoren via tanken.

Batteribeskyttelse

Erfaringene viser at mange operatører glemmer å slå av maskinen etter endt rengjøringsjobb. Dette resulterer ofte i tomme batterier. Med denne oppgraderingen gjorde vi dette til en saga blott.
Når i-mop er slått av, i Park Mode, forhindres at batteriet tømmes i løpet av en vanlig arbeidsdag, eller når den blir lagret. Bare når du setter imoppen i sin arbeidsstilling (når du senker
børstedekkene), slås batteriet på. Dette skaper optimal batteribruk og brukervennlighet for renholderen

Sprutbeskyttelse

En annen fordel med batterisikkerhetsfunksjonen er at børstene ikke roterer mens dekket beveger seg fra punkt a til b. Dette forhindrer at børstene spruter og forhindrer at du må rengjøre etter dette. Selv når i-moppen er i arbeidsmodus, blir det ingen sprut. Plastdekslene eller børstene på begge sider av børstedekket forhindrer vann i å sprute.

 

i-Mop Plus

I-mop plus har hele seks nye funksjoner. I tillegg til de fire nye funksjonene i basic-versjonen leverer I-Mop Plus i tillegg:

Elektronisk bryter

Dersom operatører holder i-moppen under en vinkel på 32 grader, kan det føre til at motoren blir skadet av vann. Den elektroniske bryteren på den nye i-mop Plus og Pro slår av motoren
automatisk. Dette hindrer skade på maskinen dersom vann renner tilbake i systemet.

Timer visning

Den nye Plus-versjonen har noen tilleggsfunksjoner som gir deg full oversikt over brukstid. Den særegne egenskapen til Plus- og Proversjonen sammenlignet med Basic versjonen er at det er en sensor og tidtaker integrert i kontrollpanelet. Timeren viser hvor mange kjøretimer i-moppen har i løpet av levetiden. Du vet nå når i-moppen trenger vedlikehold, eller hvor mange timer som kan lades for bruk av i-moppen.

 

i-Mop Pro

7 nye funksjoner. I tilleg til de seks fra basic og plus versjonen leveres I-Mop Pro med:

Belegg på skrubbedekket

Denne versjonen har, i tillegg til egenskapene til de andre modellene, også et belegg på skrubbedekket som beskytter I-Mop´en mot salt og klorid. Denne modellen er derfor ideel til bruk ved svømmebasseng, der det er klor/ salt, på kjøkken der det er fett, eller på bensinstasjon der det er petroleum.

 

Her finner du en oversikt over alle gulvvaskemaskinene fra Boss-Europe.

 

Relaterte produkter fra nettbutikken

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema