Tre nye modeller i-Mop

IMOP3XXL

Velkommen i-Mop basic, i-Mop pro, i-Mop plus

i-team global utvikler suksessen i-mop. Les mer om endringene og forberingene

i-mop Basic – 4 nye funksjoner, forbedringer

Alle funksjonene i Basic versjonen er også inkludert i Plus- og Pro-versjonene

1. Kontrollpanel

Kontrollpanelet til den nye basisversjonen av i-mop XL & XXL har lavere innlegg og en støtfanger som gjør det lettere å jobbe med og det forhindrer skader på sidene.

2. Flytende kulesystem

Vi har laget et nytt filtersystem for gjenvinningstanken. Det er en flytende ball satt inn i filtreringselementet som dukker opp når tanken er full. Dette lukker tanken og forhindrer at vann
renner tilbake. For å beskytte motorene slutter i-moppen å trekke ut eventuelle rester fra gulvet. Dette vil forhindre at vann kommer inn i sugemotoren via tanken.

3. Batteribeskyttelse

Erfaringene viser at mange operatører glemmer å slå av maskinen etter endt rengjøringsjobb. Dette resulterer ofte i tomme batterier. Med denne oppgraderingen gjorde vi dette til en saga blott.
Når i-mop er slått av, i Park Mode, forhindres at batteriet tømmes i løpet av en vanlig arbeidsdag, eller når den blir lagret. Bare når du setter imoppen i sin arbeidsstilling (når du senker
børstedekkene), slås batteriet på. Dette skaper optimal batteribruk og brukervennlighet for renholderen

4. Sprutbeskyttelse

En annen fordel med batterisikkerhetsfunksjonen er at børstene ikke roterer mens dekket beveger seg fra punkt a til b. Dette forhindrer at børstene spruter og forhindrer at du må rengjøre etter dette. Selv når i-moppen er i arbeidsmodus, blir det ingen sprut. Plastdekslene eller børstene på begge sider av børstedekket forhindrer vann i å sprute.


i-mop Plus – 6 nye funksjoner, forbedringer

Alle funksjonene i Basic versjonen er også inkludert i Plus- og Pro-versjonene

5. Elektronisk bryter

Dersom operatører holder i-moppen under en vinkel på 32 grader, kan det føre til at motoren blir skadet av vann. Den elektroniske bryteren på den nye i-mop Plus og Pro slår av motoren
automatisk. Dette hindrer skade på maskinen dersom vann renner tilbake i systemet.

6. Timer visning

Den nye Plus-versjonen har noen tilleggsfunksjoner som gir deg full oversikt over brukstid. Den særegne egenskapen til Plus- og Proversjonen sammenlignet med Basic versjonen er at det er en sensor og tidtaker integrert i kontrollpanelet. Timeren viser hvor mange kjøretimer i-moppen har i løpet av levetiden. Du vet nå når i-moppen trenger vedlikehold, eller hvor mange timer som kan lades for bruk av i-moppen.


i-mop Pro – 7 nye funksjoner, forbedringer

Alle funksjonene i basic og plus versjonene er også inkludert i Pro-versjonen

7. Belegg

I-mop Pro har et belegg på skrubbedekket som beskytter i-moppen mot salt og klorid. Denne modellen er ideel til bruk ved svømmebasseng, der det er klor/ salt, på kjøkken der det er fett eller på  bensinstasjon der det er petroleum.