Boss Europe i Finansavisen

 Vi er miljøkjempere i bransjen. La oss hjelpe deg til et grønnere og bedre valg, sier Helge Mood, daglig leder av Boss Europe as.

Miljøkjempere i papir og renhold
Boss Europe kjemper for mindre bruk av helseskadelige kjemikalier, for å minimere skader i naturen og bidra til bedre inneklima og arbeidsmiljø.
– Det gjør vi ved å levere flere av verdens ledende produkter innen papir, rengjøringsmidler og rengjøringsmaskiner, sier Helge Mood, daglig leder av Boss Europe AS.
Vi leverer blant annet Tennant rengjøringsmaskiner, som vasker gulv kun ved hjelp av rent vann. Vannet blir ført igjennom en prosess i gulvvaskemaskinen som blir kalt ec-H2O NanoClean, som gir vannet egenskaper som gjør det mulig å rengjøre uten å benytte kjemi.

Se en film om EcH2O

Vi er miljøforkjempere i bransjen. La oss hjelpe deg til et grønnere og bedre valg, sier Helge Mood, daglig leder av Boss Europe AS.

Det er ikke uvanlig å forbinde rengjøringsprodukter med sterke lukter og ubehag.
– Den tiden er forbi, sier Mood.
Våre produkter er fremstilt av naturlige råstoffer, og renholderen slipper allergiske reaksjoner som var så vanlig før. I tillegg har produktene kort nedbrytningstid i naturen. Produktene er miljøsertifisert etter de strengeste kriteriene på markedet. Visjonen er at alt som produseres skal tilbake til naturen i samme stand som da råvarene ble hentet ut. Fra vugge til vugge! C2C sertifisering. Se noen av våre Cradle2Cradle produkter her

Mood forteller også om prosessen med å produsere papir.
– Det er en spennende sak. En juicekartong, for eksempel, blir behandlet i rent vann som gjør at avfallsprodukter som polyetylen og aluminium forlater papiret. Tilbake har vi rene papirfibre som har langt bedre kvalitet enn utgangspunktet.

Visste du at…
Du kan få et diplom som viser hvilken betydning din bruk av Econatural har hatt for miljøet?
• Ved å velge EcoNatural velger du en konkret måte å hjelpe miljøet på
• Ved å gi nytt liv til materiale som ellers ville bli sendt til et deponi
• Ved å bidra til reduksjon av CO2 utslipp til atmosfæren
• Ved å hindre trær fra å bli hugget ned

Her kan du se mer om Econatural

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema