Papir

Vi leverer toalettpapir, tørkepapir, legebenkrull og spesialpapir som er produsert på en meget miljøvennlig måte. Boss Europe AS samarbeider med ledende produsenter som har bærekraft, miljøhensyn, bruk av vannressurser og etiske retningslinjer som en levende del av firmastrategien. Disse kriteriene ligger til grunn når vi velger samarbeidspartner.

Vår papirleverandør Lucart Professional har bidratt til en revolusjonering av papirbransjen og løst et renovasjonsproblem.

Lucart EcoNatural er produsert av Fiberpack, råmateriale hentes fra resirkulerte cellulosefiber som finnes i drikkekartong fra TetraPac. Fiberpack er et miljømessig og teknologisk gjennombrudd. Nettopp det vi hos Boss Europe AS ser etter i en samarbeidspartner.

Vårt papir econatural er ikke bleket med klor. Papiret har en nydelig “kaffe latte”- farge, fibrene i papiret er sterke, myke, loer ikke og absorberer godt. Papiret er ikke resirkulert, men reprodusert.

Boss Europe AS leverer alle linjene med papir.

Demonstrasjon av våre grønne renholdsprodukter

Vi besøker deg gjerne for en gratis og helt uforpliktende demonstrasjon

Leverandører

BRD

BRD Papir ble etablert i 2007 og er en produsent av hygienepapir. Våre distribusjonskanaler involverer grossister og firmaer over hele Europa. Gjennom årene har vi opplevd at etterspørselen fra kunder kan variere betydelig, avhengig av blant annet aktivitet, type og forretningssted. Derfor er vi veldig stolte over at produktspekteret vårt oppfyller alle krav. Vårt firma foretrekker å bruke […]

Cartindustria Eurocarta

Selskap Cartindustria Eurocarta, som alltid har konsentrert seg om å produsere toppkvalitetsprodukter, er i dag et av de viktigste selskapene i det profesjonelle markedet for hygienepapir . Eurocarta tilbyr et komplett utvalg av produkter: Fra ren cellulose i CENTOXCENTO-linjen til de ubegrensede potensialene i TECNOCELL-linjen, ECONET-linjen og BLUE LINE. Høy fleksibilitet for kundetilfredshet. Et bredt […]

Lucart

EcoNatural er en kolleksjon av produkter laget av Fiberpack®, råmaterialet hentes fra resirkulerte cellulosefiber som finnes i drikkekartonger. Fiberpack® er et miljømessig og teknologisk gjennombrudd som kommer fra samarbeidet mellom Lucart Group og Tetra Pak®.