Dine personopplysninger

Boss Europe as er forpliktet ved lov å beskytte dine personopplysninger. Vi beskriver herved:

  • hvilke personopplysninger vi samler inn
  • hvorfor og hvordan dette utføres
  • hvem deler vi informasjonen med
  • hvor lenge lagres opplysningene
  • dine rettigheter

Hvilke opplysninger vi samler inn:

Boss Europe as samler inn dine kontakt og leveringsdetaljer. Eksempler på dette er navn, adresse, epost og telefon

Hvorfor og hvordan gjør vi dette:

Dine opplysninger samles inn slik at Boss Europe as kan benytte disse kontaktpunktene i forbindelse med

  • faktura
  • varelevering
  • salg og markedsføringsaktivitet

Disse opplysningene blir lagret på bakgrunn av at

  • du har bedt om informasjon fra oss
  • du har besøkt vår digitale hjemmeside og fylt ut et kontaktskjema
  • du har et kunde/ leverandør forhold til Boss Europe as

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.
Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeradferd på nettsidene våre. Denne er ikke sporbar tilbake til deg som sluttbruker, men viser tall for alle som besøker oss og som kan hjelpe oss å tilpasse nettsiden til faktisk bruk.

Detaljert informasjon:
Bruk av Cookies i Google Analytics
Cookies-typer benyttet av Google

YouTube

Vi bruker YouTube.com for å vise videoinnhold på nettsidene våre. Youtube.com lagrer cookies når man spiller av videoinnhold.

Facebook

Vi bruker Facebook Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer og tilpasse våre budskap på Facebook. Denne informasjonen behandles av Boss Europe, Facebook og våre samarbeidsparnere. Se Facebooks cookie policy på https://www.facebook.com/policies/cookies/

Nettbutikken (Laget av Uni Micro Web AS)
ASP.NET_SessionId: Session nøkkel. Session brukes på server for å lagre handlekurv, innlogget status og andre verdier som må huskes når bruker navigerer nettsiden
PublishingSilver: Session nøkkel. Kun for å huske innlogget status.
PreferredCurrency: I nettbutikker som har valutastøtte lagrer vi foretrukket valuta når dette velges av sluttbruker.
PreferredLocale: I nettsider som har språkstøtte lagrer vi foretrukket språk når dette velges av sluttbruker.
resolution: Brukes på nettsider med responsivt design for å melde til server hva skjermoppløsningen til sluttbruker er.

Google AdWords
Kort forklaring: http://www.google.com/policies/technologies/cookies/
Detaljert informasjon: http://www.google.com/policies/technologies/types/

AddThis (Knapper for deling til sosiale media)
Generell info: http://www.addthis.com/privacy

Fremtidige endringer
Vi forbeholder oss retten til å endre hvilke tjenester og informasjonskapsler vi bruker på vår nettside.

Les mer om cookies og få en oppdatert oversikt over hvilke cookies som benyttes på Boss-europe.no

Hvem deler vi informasjonen med:

Boss Europe as beholder denne informasjonen i sikre databaser. Informasjonen deles med samarbeidspartnere som har behov for opplysningene slik at de kan yte en tjeneste som er nødvendig for gjennomføring av f.eks varelevering. Dette kan være transportør, leverandør av EDI tjenester, produsenter etc. Boss Europe as har gjort tiltak for å beskytte alle opplysninger som overføres til tredjepart i samsvar med gjeldende lover om personvern.

Hvor lenge lagres dine opplysninger:

Opplysningene lagres i våre sikre databaser så lenge det er et eksisterende kunde/leverandørforhold mellom deg og Boss Europe as.

Boss Europe as jobber ofte med prosjekter som strekker seg over flere år, dette blir lagt til grunn før dataene slettes. Dersom det ikke har vært aktivitet på kundekontoen i en periode på to (2) år vil kontoen bli slettet. Ved behov kan kontoen lagres over en lengre periode. Årsaker til dette kan være juridiske uoverensstemmelser eller andre faktorer som gjør at informasjonen kan være relevant.

Dine rettigheter:

I forhold til personopplysningene vi har om deg, har du rett til:

  • Be om en kopi av dine personopplysninger fra våre systemer
  • Vi korrigerer personopplysninger som er feil eller unøyaktige, eller sletter dine personopplysninger (selv om dette kan bety at vi ikke kan behandle forespørsler eller bestillinger, eller at kontoen din utløper)
  • Be oss om å slutte å behandle dine personopplysninger, eller begrense hvordan vi behandler det
  • Be om de personopplysninger som brukes til å gi deg informasjon du har bedt om, behandle en bestilling eller administrere kontoen din eller vårt forhold i maskinlesbart format, som du har rett til å overføre til en annen datakontroller
  • Uttrykk ditt samtykke til oss når du behandler dataene dine for markedsføringsformål når som helst

Forespørsler om å utøve dine rettigheter bør rettes til:

Boss Europe as, post@boss-europe.no, Verpetveien 48, 1540 Vestby

Hvis du har en klage angående behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å rapportere dette til Datatilsynet – Postboks 8177, 0034 Oslo e-post: postkasse@datatilsynet.no eller til tilsynsmyndighetene der du bor eller arbeider hvis det ikke er samme som ovennevnte.

Personvernerklæring og samtykke til bruk av data

Det er viktig for oss å overholde gjeldene lover og regler når vi behandler de personlige opplysningene du gir oss. Her informerer vi deg om hvordan vi samler inn og behandler slike data. Personvernerklæringen nedenfor angir hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettstedet vårt, hva vi bruker dem til, dine rettigheter og at du kan kontakte oss dersom det er noe du lurer på.

1. Ansvarlig for innsamling av data

Nettstedet er ansvarlig for innsamling, bearbeiding og bruk av dine personlige opplysninger. Du kan når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg eller gjøre bruk av retten du har til å sperre, endre eller slette dataene.
Dersom du har spørsmål til oss angående registrerte persondata eller annet innen personvern, vennligst kontakt oss.

2. Innsamling, bearbeiding og bruk av personlige opplysninger

Når samler vi inn personopplysninger om deg?

  • Når du samhandler med oss personlig, gjennom korrespondanse, via telefon, e-post eller via nettstedet vårt.
  • Vi kan samle inn personopplysninger hvis de anses å være av berettiget interesse, og hvis denne interessen ikke overstiges av dine personverninteresser. Før dataene samles inn, foretar vi en vurdering for å forsikre oss om at det er etablert en gjensidig interesse mellom deg og oss.

Opprettelse av kundekonto

For alle kunder som handler hos oss, opprettes en kundekonto. Kundekontoen kan gi deg tilgang med passord til dine egne, lagrede personopplysninger. Her kan du blant annet finne opplysninger om dine bestillinger, og du kan redigere personopplysningene dine, laste de ned i et lesbart format eller angi ønske om å motta nyhetsbrev når det er tilgjengelig.

Bruk av data hos tredjepart

Når du bruker vår nettside, sendes også anonymiserte opplysninger om hvordan du bruker nettsiden til tjenester som Facebook, Google Analytics og tilsvarende. Disse dataene samles inn via informasjonskapsler og datapiksler, og brukes til å vise deg relevante annonser eller innhold basert på produkter du har kikket på, lagt i handlekurven eller kjøpt, og for å måle effekten av slike annonser. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler på vårt nettsted.

Uni Micro Web AS er leverandør av programvaren for vårt nettsted. Vi har en databehandleravtale med Uni Micro Web AS som regulerer partenes rettigheter og plikter iht GDPR.

3. Behandlingens formål og hjemmel

Vi samler inn og bruker personopplysninger hovedsakelig for å utføre direktesalg, direkte markedsføring og kundeservice.

Vi kan bruke opplysningene dine til følgende formål:

  • Sende deg informasjon om produktene og tjenestene som du har kjøpt fra oss, inkludert ordrebekreftelse, faktura, påminnelser, oppdateringer og lignende.
  • Gi deg informasjon om kurs eller arrangement du har meldt deg på, når dette er tilgjengelig. Dette kan for eksempel være innhold og møtested, eventuelle endringer, og lignende.
  • Følge opp innkommende forespørsler (kundestøtte, e-post, eller telefonsamtaler), og «Kontakt meg»-skjema, evt. andre webskjemaer du har fylt ut på vårt nettsted.
  • Sende deg markedsføringskommunikasjon som du har bedt om. Dette kan omfatte informasjon om produktene og tjenestene våre, arrangementer, aktiviteter og assosierte partneres produkt- og tjenestekampanjer. Denne kommunikasjonen er abonnementsbasert og krever at du samtykker til å motta den.
  • Vi lagrer kjøps- og ordrehistorikk i henhold til regnskapsloven.
  • I tillegg vil personopplysningene brukes til å sikre eventuelle rettskrav som er oppstått under kundeforholdet.
  • Videre behandles personopplysningene for å opprettholde et register over våre kunder.

4. Hvilken type personopplysninger samles inn?

Vi samler inn navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi kan også samle inn tilbakemeldinger, kommentarer og spørsmål som vi har mottatt fra deg i servicerelatert kommunikasjon og aktiviteter, som møter, telefonsamtaler, dokumenter og e-post. Fra nettstedet vårt kan vi samle inn IP-adresser og handlinger utført på siden.

Vi samler ikke inn og behandler ikke spesielle kategorier med personopplysninger, som unike identifikatorer og sensitive personopplysninger.

Sensitive personopplysninger som eventuelt legges inn når man kommer til utsjekken i nettbutikken, er informasjon som ikke lagres i nettbutikken, men sendes til og lagres hos betalingsleverandør, eksempelvis Klarna og Payex.

Våre samarbeidspartnere har forpliktet seg til å håndtere personopplysninger i henhold til GDPR, EUs personvernlovgivning.

5. Hvor lenge tar vi vare på dine personopplysninger? 

Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å tilby tjenestene og administrere kundeforholdet, eller for å oppfylle lovpålagte plikter, samt for å sikre dekning av eventuelle rettskrav. Nettstedet lagrer kun informasjon i EU/EØS-land og i godkjente land iht GDPR.

Informasjon blir ikke videreformidlet til andre formål enn det som er oppgitt i denne erklæringen. Du kan til enhver tid kreve innsyn i hvilke opplysninger som lagres om deg, og be oss korrigere, slette eller sende deg opplysningene i et maskinlesbart format. Du vil også ha oversikt over dine opplysninger på din profil på nettsidene.

6. Rettigheter til dine personopplysninger

Du har følgende rettigheter til personopplysningene dine:

  • Rett til å bli informert om at personopplysninger samles inn, hvilke opplysninger som samles inn og hva disse skal brukes til.
  • Rett til at personopplysninger ikke brukes med mindre du aktivt har gitt samtykke til bruk av personopplysninger dine.
  • Rett til å be om en kopi av personopplysningene som vi har om deg.
  • Rett til å be oss korrigere personopplysningene hvis de er unøyaktige eller utdaterte.
  • Rett til å be om at personopplysningene slettes når det ikke lenger er nødvendig for oss å oppbevare slike data.
  • Rett til når som helst å trekke tilbake et samtykke til at vi kan behandle personopplysningene dine.
  • Rett til å be om at vi gir deg personopplysningene dine og om mulig videresender disse opplysningene direkte (i et overførbart format) til en annen dataansvarlig når behandlingen er samtykke- eller kontraktsbasert.