Mikrofiberkluter

Microklut 32x32

Her finner du et bredt utvalg av profesjonelle mikrofiberkluter i høyeste kvalitet.  Disse mikrofiberklutene er produsert under ISO-sertifiserte standarder (14001 og 9001). Her kan du se våre rengjøringskluter av mikrofiber og finne den rette til dit behov, for eksempel kluter til sykehusrenhold, hjemmerenhold eller for treningssalen.Hvorfor mikrofiberklutene er er perfekte til profesjonelt bruk

Én af de unike kvaliteter til mikrofiberklutene er evnen til både å tiltrekke støv og til å samle opp smuss & bakterier.
Mikrofiberklutene fjerner ikke kun støv, smuss og bakterier – fibrene sørger også for, at  alt sammen blir i mikrofiberkluten frem for, at det skyves foran kluten. På den måten etterlates overflater helt rene.

Vi tilbyder et bredt sortiment av mikrofiberkluter til forskjellige overflater.
Naturligvis tilbyder vi universalkluter, men du kan også finne spesialdesignet mikrofiberkluter til glass, skjermer og biler. I vårt sortiment finner du også mikrofiberkluter til rengjøring på sykehus.

Våre mikrofiberkluter er perfekte til både Professional og industrielt bruk. Alle klutene er produsert med firdobbelt overlock, som sikrer en ekstremt fast klut – selv etter mange vask.

TIPS!

Når du bruker en tørr mikrofiberklut, blir den elektrostatisk og tiltrekker støv.

Når du bruker en fuktig mikrofiberklut, samler den opp smuss, samt bakterier.


 

 

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demonstrasjon av våre grønne renholdsløsninger

Kontaktskjema